duminică, 10 iunie 2007

Paris Hilton este în greva foamei


Paris Hilton nu a mai mâncat şi nici nu a mai dormit de când a fost internată în spitalul penitenciarului de maximă securitate din Twin Towers, în Los Angeles, potrivit unui site web monden, care citează surse din cadrul forţelor de ordine. Moştenitoarea lanţului hotelier Hilton a fost dusă înapoi la închisoare ieri, după ce un judecător a decis că eliberarea condiţionată dispusă vineri de şeriful local este ilegală.

Paris Hilton, în vârstă de 26 de ani, plânge tot timpul şi este extrem de retrasă, se afirmă în site-ul citat. Vedeta este supusă unui tratament intens cu medicamente psihoactive. Ea este ţinută într-o încăpere cu uşă de sticlă şi supravegheată în permanenţă. Tânăra a fost condamnată luna trecută la 45 de zile de închisoare după ce a încălcat termenii unei condamnări cu suspendare pentru conducere în stare de ebrietate.

Paris Hilton a fost prinsă la volan, deşi permisul de conducere i-a fost suspendat. Însă şeriful local a ordonat vineri ca tânăra să fie ţinută în arest la domiciliu din cauza problemelor psihice provocate de starea de detenţie. Această decizie controversată a provocat indignare în opinia publică care a acuzat autorităţile că acordă tratament preferenţial vedetelor.

Ieri, judecătorul Michael Sauer a contramandat acest ordin şi a decis ca Paris Hilton să se întoarcă după gratii. Starleta, care plângea şi tremura în faţa instanţei, a fost condusă la închisoare. Ieşind din sala de tribunal ea a început să îşi strige mama cu disperare.

Avocatul tinerei a declarat, însă, că aceasta nu va ataca sentinţa şi va efectua întreaga pedeapsă. Paris învaţă şi se maturizează în închisoare şi doreşte ca mass-media să îşi îndrepte atenţia spre probleme cu adevărat grave, cum ar fi războiul din Irak, a adăugat avocatul.
Sursa: Realitatea TV

Un comentariu:

Mihai Pustiu spunea...

wtf, de unde draq ii aduni ma pe astia. asta altceva mai bun nu are, si eu am scriptul de trafic futut. da si cand il repar :)