luni, 11 iunie 2007

Immoeast cumpara Euromall Pitesti pentru 87 milioane de euro

Fondul de investitii imobiliare Immoeast a achizitionat centrul comercial Euromall din Pitesti, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 87 milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Conform NewsIn, Euromall Pitesti a fost dezvoltat de un grup de investitori francezi si israelieni, care este implicat in constructia unei retele de centre comerciale la Ploiesti, Craiova si Galati.

Centrul comercial, ce a fost finalizat in luna mai a acestui an, are o suprafata de 32.000 de metri patrati. Euromall Pitesti cuprinde 120 de magazine, restaurant si sali de cinema.

Achizitia Euromall Pitesti este cea mai recenta tranzactie a Immoeast pe piata romaneasca. In ultimele luni, fondul de investitii austriac a achizitionat centre comerciale in Constanta, Cluj-Napoca, Sibiu, Craiova si Baia Mare. De asemenea, compania intentioneaza sa dezvolte o retea de centre comerciale - "Stop.Shop".


In total, Immoeast detine 113 proiecte in Romania, cu o suprafata totala de 3,85 milioane de metri patrati.

La inceputul saptamanii tercute, compania a anuntat ca va investi in urmatorii ani 300 de milioane de euro pentru constructia unor centre logistice in Romania

2 comentarii:

Anonim spunea...

si iata ca in Romania se dezvolta si mallurile

Anonim spunea...

si iata ca in Romania se dezvolta si mallurile

http://tykryt.blogspot.com