vineri, 8 iunie 2007

UEFA a decis: Danemarca a pierdut cu 3-0 partida cu Suedia


Forul european de fotbal a anunţat, vineri, că Suedia a câştigat cu 3-0 meciul cu Danemarca, la "masa verde", după ce partida din preliminarii a fost întreruptă în minutul 89, informează site-ul oficial al UEFA.

Comisia de Disciplină şi Control a luat în discuţie incidentul care a avut loc la partida de sâmbăta trecută dintre Danemarca şi Suedia, şi a decis ca echipa gazdă să piardă cu 0-3 jocul cu Suedia. În minutul 89 al meciului, un fan danez a intrat pe teren şi a încercat să-l lovească pe arbitrul german Herbert Fandel, care a întrerupt întâlnirea la scorul de 3-3. Înainte de incident, arbitrul l-a eliminat pe danezul Poulsen şi a dat penalty în favoarea oaspeţilor.

Federaţia Daneză de Fotbal (DBU) a primit şi o amendă de 100.000 de franci elveţieni, aproximativ 61.000 de euro, şi a mai primit o sancţiune, de a juca următoarele patru partide de pe teren propriu la o distanţă de cel puţin 250 de kilometri faţă de Copenhaga. Sancţiunea se va aplica pentru partidele cu Liechtenstein (12 septembrie), Spania (13 octombrie), Letonia (17 octombrie) şi Islanda (21 noiembrie). Prima partidă se va disputa şi cu porţile închise. DBU are trei zile la dispoziţie pentru apel.

Mijlocaşul Poulsen a primit o suspendare pentru următoarele trei partide internaţionale. Pentru că nu a jucat în jocul de miercuri, cu Letonia, câştigat cu 2-0, el nu va evolua în următoarele două meciuri.

Sursa: NewsIn

Niciun comentariu: