miercuri, 6 iunie 2007

România-Slovenia, în această seară de la ora 21.00


România se poate detaşa la trei puncte de Olanda în fruntea grupei G dacă învinge Slovenia în această seară. Naţionala lui Piţurcă aşteaptă şi prima victorie pe teren propriu în faţa slovenilor în istoria confruntărilor directe.


Un nou succes în faţa celor care acum 6 ani ne-au eliminat din cursa pentru un loc la Mondialul Asiatic, ar consolida poziţia de lider a României în grupa G.

Pentru întâlnirea de la Timişoara din această seară, selecţionerul Victor Piţurcă a stabilit un 11 de start puţin diferit faţă de cel de sâmbătă. În apărare alături de Tamaş, Piţurcă îl va folosi pe Goian iar căpitanul Chivu va fi mutat în faţa defensivei în locul craioveanului Dorel Stoica. O altă surpriză este titularizarea lui Ianis Zicu în locul marcatorului de săptămâna trecută, Bănel Nicoliţă. Singurele probleme care le-ar putea măcina pe selecţioner ar fi cele din ofensivă. În lipsa lui Claudiu Niculescu, suspectat de contractură, şi Daniel Niculae, care a văzut roşu în turul din Slovenia, Piţurcă se va baza pe acelaşi cuplu ofensiv folosit şi sâmbătă: Mutu-Marica.

Partida România - Slovenia este în această seară de ora 21.00.

Niciun comentariu: